TAXI RIJEKA | Često postavljana pitanja

Izdvojili smo nekoliko pitanja vezanih za naše taksi usluge s kojima se najčešće susrećemo u radu s klijentima. Ukoliko među njima ne pronađete odgovor na ono što vas zanima, molimo da nas nas kontaktirate telefonski, e-mailom ili putem kontakt forme, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.

Koliko se čeka na dolazak taksi vozila?

Izuzetno cijenimo vrijeme klijenta te dolazimo točno u vrijeme dogovoreno prilikom narudžbe prijevoza na dogovorenu lokaciju. Klijenta pozivom obavještavamo o našem dolasku.

Kako mogu naručiti taksi vozilo?

Taksi vozilo možete naručiti pozivom na broj službe Taxi Rijeka ( +385 95 887 5807), ili ispunjavanjem online obrasca za rezervaciju vožnje na našim web stranicama. Prilikom narudžbe vožnje putem online obrasca, po primitku narudžbe naš će Vas djelatnik nazvati i dogovoriti detalje vožnje.

Kako se plaća vožnja taksijem?

Za većinu vožnji na relacijama unutar grada Rijeke ili u bližoj okolici, vozač službe Taxi Rijeka naplatiti će vožnju po dolasku na krajnju destinaciju. Kod vožnji na dužim relacijama ili specifičnim personaliziranim prijevozima putnika, taksi služba Rijeka Taxi, zadržava pravo avansne naplate vožnje, a detalji oko cijene i načina plaćanja dogovaraju se prilikom narudžbe prijevoza.

Hoće li me taxi pričekati i koliko dugo, ukoliko imam obaveze za obaviti putem ili na krajnjoj destinaciji?

Vozači službe Rijeka Taxi svoje klijente čekaju da obave svoje obveze, a čekanje se naplaćuje po satu prema cijeni definiranoj u cjeniku usluga. Molimo klijente da unaprijed najave planirana zaustavljanja i vrijeme čekanja.

Koliko putnika stane u taksi vozilo?

Rijeka Taxi vrši prijevoz putnika komfornim osobnim i putničkim kombi vozilima, a u svako vozilo stane od četiri  do osam putnika sa prtljagom standardnih dimenzija.

Do kuda je moguće naručiti vožnju taksijem?

Nema ograničenja u udaljenosti na koju vozimo naše klijente. Osim na relacijama u gradu Rijeci i njenoj okolici, putnike vozimo do svih gradova i mjesta u regiji.

Taxi Rijeka - Taksi prijevoz putnika u Rijeci i okolici