TAXI RIJEKA | Izleti taxijem iz Rijeke

Naši taxi izleti su jednostavan, brz i povoljan način da iz Rijeke posjetite regionalne turistički atraktivne lokacije kao što su npr. Nacionalni parkovi Plitvička jezera, Sjeverni Velebit ili Risnjak, stari istarski gradići poput Motovuna itd. Usluge organizacije izleta nudimo po pristupačnim cijenama sa profesionalnim osobljem te modernim osobnim ili kombi vozilima srednje više i visoke klase. Prilagođavamo se svim Vašim specifičnim željama kako bi uživali u svakom trenutku izleta.

Neki od taxi izleta u našoj ponudi

Taxi izlet u Nacionalni park Plitvička jezera

Najstariji i najveći Nacionalni park Republike Hrvatske svojom iznimnom ljepotom oduvijek je privlačio zaljubljenike u prirodu a veliko priznanje svoje prirodne posebnosti i ljepote dobio je 1979. godine uvrštenjem na UNESCO-vu listu svjetske baštine. Površine oko 300km kvadratnih i sa 16 jezera ovaj prirodni fenomen je nešto što svakako vrijedi posjetiti.

Udaljenost od Rijeke: 180km

Taxi izlet u Nacionalni park Risnjak

Smješten u šumskim prostranstvima Gorskog Kotara nalazi se Risnjak, Nacionalni park pun gustog i nepreglednog zelenila goranskih šuma u čijem podnožju izvire rijeka Kupa. Ime dobiva po risu, životinji iz porodice mačaka koji i dan danas obitava na ovim područjima. Smješten na 60tak kvadratnih km zasigurno je mjesto koje bi svaki ljubitelj prirode trebao posjetiti.

Udaljenost od Rijeke: 60km

Taxi izlet u Nacionalni park Sjeverni Velebit

Zahvaljujući svom zemljopisnom položaju ovaj dragulj hrvatske prirodne ljepote nalazi se pod izravnim utjecajem tri klime: mediteranske, kontinentalne i alpske te je kao takav dom mnoštvu raznolikog biljnog i životinjskog svijeta. Nalazi se i na UNESCOvom popisu mjesta svjetske baštine zbog svoje iznimne bukove šume. Površina parka je oko 110 kvadratnih km i sa svojim brojnim planinarskim stazama zasigurno je još jedno mjesto vrijedno posjeta za svakog ljubitelja prirode.

Udaljenost od Rijeke: 110km

Izlet taxijem u Motovun

Gradić u središnjoj Istri smješten na vrhu strmog brezuljka i građen u srednjovjekovnom stilu, jedno je od omiljenih izletničkih odredišta turista s Riječkog područja. Okružen je Motovunskom šumom, domom podzemnih gljiva tartufa, a specijalitete od tartufa te još mnoge druge lokalne delicije možete isprobati u nekoliko konoba unutar grada.

Udaljenost od Rijeke: 70km

Vršimo prijevoz i čekanje putnika s povratkom i za druge destinacije po vašem izboru. Za sve informacije o našim taxi izletima slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme, odgovaramo u najkraćem mogućem roku.